Comunicat de presă ACPAN Romania

Comunicat de presă

Președintele Asociației Consumatorilor de Produse Alternative cu Nicotină din România a participat la Global Nicotine Forum 2024

      București, 15 iunie 2024 – Președintele Asociației Consumatorilor de Produse Alternative cu Nicotină din România, Alex Gogoană, a avut onoarea de a reprezenta România la Global Nicotine Forum 2024, un eveniment de importanță majoră în domeniul sănătății publice , desfășurat în Varsovia, Polonia.

     Participarea la acest forum a oferit oportunitatea de a discuta și de a dezbate subiecte esențiale legate de inovațiile și reglementările din industria produselor cu nicotină, alături de lideri și experți din întreaga lume. Forumul a inclus sesiuni de prezentări, discuții și workshop-uri pe teme precum reducerea riscurilor, noile tehnologii de consum de nicotină și impactul asupra sănătății publice.

     „Participarea la Global Nicotine Forum reprezinta o experiență extraordinară, care ne-a permis să ne aliniem la cele mai noi tendințe și să învățăm din experiențele altor țări în ceea ce privește reglementarea și utilizarea produselor alternative cu nicotină,” a declarat Alex Gogoana. „Este crucial să avem acces la informații actualizate și la bune practici pentru a putea susține și promova interesul consumatorilor din România.”

      Asociația Consumatorilor de Produse Alternative cu Nicotină din România își continuă angajamentul de a educa și informa publicul cu privire la opțiunile disponibile, oferind sprijin și consiliere celor care doresc să aleagă alternative mai puțin nocive pentru consumul de nicotină.

     ACPAN reprezintă vocea a peste 300000 de români care au ales sa utilizeze produse alternative cu nicotină cum ar fi heat not burn, țigări electronice, pouch-uri cu nicotină, plasturi, și altele, produse care au demonstrat o eficiență extraordinară în renunțarea la fumat menținând totodată riscuri minime pentru sănătate.

 

      Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

      Alex Gogoana

      Președinte, Asociația Consumatorilor de Produse Alternative cu Nicotină din România

      Email: contact@acpan.ro